Presentació del projecte europeu Community Catalyst Transformative Economies

En el marc del projecte europeu Community Catalyst Transformative Economies, finançat per Erasmus +, el Postgrau d’ESS hem estan col·laborant durant els últims dos anys aportant coneixement teòric i pràctic sobre l’Economia Social i Solidària per tal que es pugui aplicar a la regeneració i catalització d’ecosistemes cooperatius rurals. 

Aquest projecte va començar amb l’estudi de les quatre zones rurals participants (la Garrotxa, Sicília, Hongria i l’Algarve) i poder fer un mapeig de les activitats transformadores de cara territori. Posteriorment es va fer servir tota aquest informació per elaborar el contingut adaptat d’un currículum d’un joc interactiu que ha de permetre, a les entitats transformadores dels territoris, fer un trajecte d’aprenentatge per poder esdevenir elements catalitzadors a les seves àrees. 

El projecte ja acaba i des del postgrau us convidem a assistir a la sessió teòrico-pràctica que durem a terme el següent dimarts, 19 de juliol a la Nau Cooperativa de Sabadell. En aquesta sessió presentarem els resultats de l’estudi realitzat i així com el joc interactiu. Posteriorment, farem servir les dinàmiques per tal de poder elaborar el mapa de l’ecosistema cooperatiu i transformador de l pol cooperatiu de Sabadell, Mala Peça. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *