Els Treballs finals com a eina de col·laboració amb el teixit cooperatiu

Amb la 5a edició del Postgrau tornem a posar en marxa de nou la proposta de col·laboració entre el Postgrau en Economia Social i solidària de la UAB i el teixit de l’Economia Social i Solidària catalana. Mitjançant les propostes d’Aprenentatge i Servei, mirem d’enllaçar necessitats i interessos de les entitats i organitzacions amb els interessos i inquietuds de l’estudiantat. Per això hem posat en marxa una campanya per recollir propostes de temes per a la realització dels Treballs Finals de Postgrau per part del teixit cooperatiu, que posteriorment oferirem a les estudiants d’aquesta 5a edició.  

Així doncs, hem obert una convocatòria per recollir les propostes a partir de la fitxa que s’enllaça al final, tal com dèiem buscant crear llaços i sinergies entre el món acadèmic i el teixit socioeconòmic cooperatiu i solidari d’arreu dels Països Catalans.

Què demanem a les entitats i empreses de l’ESS?

Que ens proposin possibles temàtiques que el nostre alumnat pugui usar per fer el seu treball de final de postgrau, i alhora puguin servir per a la creació, creixement o consolidació de les entitats i organitzacions que han llançat la proposta.. Aquestes temàtiques, que llavors seran transformades en el tema del Treball Final de Postgrau i per tant investigades i aprofundides, han de servir posteriorment per aportar-los informació valuosa per al seu projecte.

El recull servirà per inspirar a l’alumnat i si n’hi ha que volen desenvolupar alguns d’aquests temes els posarem en contacte amb les entitats. L’Alumne tindrà el seu tutor/a de postgrau que serà el responsable del seguiment i avaluació del TFP. I en paral·lel cada entitat o organització, les propostes de les quals hagin estat escollides per l’alumnat, podran decidir quin grau d’intervenció i ajuda volen oferir a l’alumne, des d’un suport puntual fins a un seguiment constant.

Si creus que la teva entitat o empresa vol fer alguna proposta descarrega’t la fitxa i fes-nos-la arribar a territori@leixida.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *