Tornen els Premis de l’economia social

Tornen els Premis de l’economia social 2023

Un any més tornen el reconeixement dels millors treballs universitaris sobre l’economia social o per formar especialistes en gestió de cooperatives.

El reconeixemnt que organitza la Fundació Roca i Galés amb el finançament de la Direcció General del Tercer Sector, les cooperatives i el treball autònom arriben engauny a la seva 7a edició. L’acció consisteix en atorgar premis als millors treballs de Fi de Grau i Postgrau, i treballs de Fi de Màster que s’hagin realitzat en universitats catalanes públiques i privades i que s’hagin presentat entre el 17 de setembre 2022 i el 10 de juliol de 2023 (ambdós inclosos) en temes relacionats amb l’economia social o el cooperativisme. Aquesta acció busca fomentar l’especialització en aquestes àrees de coneixement i impulsar a l’alumnat amb inquietuds socials.

En aquesta edició, i davant de l’emergència climàtica que viu actualment el planeta, l’organització vol posar especial èmfasi en aquells treballs que vinculin l’economia social o les cooperatives amb la transició ecosocial (transició de les societats cap a la sostenibilitat, equilibrant el desenvolupament econòmic i social amb els recursos limitats del medi natural).

Els Premis en Economia Social han reconegut els últims tres anys, com a millors TFP’s, treballs sorgits del Postgrau en Economia Social i Solidària de la UAB.

Tota la informació sobre els Premis la pots trobar a https://economiasocial.coop/wp-content/uploads/CAT_Bases_premis_millors-treball_TFG_TFM_Postgrau_ES2023.pdf i per a qualsevol consulta sobre els Premis us podeu dirigir a: premis@rocagales.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *