Tres anys de recerca aplicada des dels TFP’s

Ja es pot consultar el recull de treballs finals de les tres primeres edicions

Impulsar o imaginar nous projectes, construir propostes de programes o polítiques públiques, analitzar i recercar sobre l’Economia Social i Solidària o sobre algunes de les seves principals corrents o àmbits, dissenyar eines per a la creació, creixement o consolidació de projectes, pensar com i perquè comuniquem des de l’ESS, prototipar eines per l’escalabilitat o el finançament de projectes,… enfocs, mirades i propostes que aporten, amb rigor, nou coneixement de gran valor per l’Economia Social i Solidària catalana.  

Els Treballs Finals del Postgrau en Economia Social i solidària de la UAB, són una part truncal de la formació, i que des del Postgrau considerem clau. Ja no només com a eina d’avaluació i seguiment dels coneixements adquirits. Sinó, i sobretot, com a mecanisme de doble impacte. Per una banda, per la importància de treballar amb rigor acadèmic i metodologia àmbits de l’ESS que ara per ara no trobaren sortida dins de la recerca majoritària del món universitari. Com per l’impacte que suposa per l’Economia Social i Solidària la creació de nous coneixements i anàlisis, tant per la creació i consolidació de projectes com per la teorització i recerca aplicada. De les tres últimes edicions n’han sortit prop de 70 Treballs Finals de Grau, dels quals (d’acord amb el vist-i-plau de l’alumne) se’n poden consultar, en aquest mateix bloc, més de 40.

Si vols xaferdajar o estàs interessada en algun àmbit concret pots accedir-hi a la pàgina de publicacions o consultar les síntesis en el següent document.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *